top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Winter is coming.

Jag längtar så efter jul, snö, klä granen och frostade fönster. Förra torsdagen snöade det när jag vaknade men vid lunchtid var det bara slask igen. Men julstämningen börjar redan smyga sig på och jag söker med ljus och fackla efter mysiga julböcker att läsa. Hittills har jag bara hittat två, vilka visserligen verkar smått fantastiska, men bara två? Har ni fler tips?


A18fcrxLO2L._SL1500_

Först ut är denna middle grade-bok Greenglass house av Kate Milford, som jag faktiskt beställde, men den blev avbeställd av adlibris för den inte hade kommit ut än. (Blir tokig på det där, för den var visst utgiven och gick att beställa senare samma dag igen, vilket jag dock inte gjorde). Nåja, boken verkar i alla fall superspännade och jag vill ha den nu.


20309175
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page