top of page
  • Skribentens bildClara Kron

We’re all mad here.

Jag har alltid haft en fascination för Alice i Underlandet. Det var en av de tidigaste böckerna jag läste och jag älskade Disney-filmen, och skrev kanske lite för många skoluppgifter om boken grundskolan igenom. Hur som helst så samlar jag på olika utgåvor av boken, eller böckerna egentligen, Alice i spegellandet gills ju också. Och ikväll tänkte jag visa fyra av de finaste för jag är lite trött på att bara göra enkät inlägg och har inte tid att läsa annat än vampyrböcker då min A-uppsatts handlar om det så det blir inga recensioner på ett tag heller. Äch nu svamlar jag, men här har ni!


Nu var det slut för den här gången, men om jag inte räknat fel har jag 15 till så jag kanske visar mer en annan gång.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page