top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Vilka böcker ska jag köpa härnäst?

Okej, om vi bortser från att senaste inlägget var en book haul och det alltså kommit upp till ytan att jag har en del olästa böcker att frossa i just nu, så skall jag göra en bokbeställning ikväll. Det är dags att köpa kurslitteratur och det är ju alltid plågsamt, främst för att böckerna är dyra och också för att när kursen är över vill man egentligen aldrig se dem igen. Hur som helst. För att göra det hela roligare tänkte jag slänga in ett par extra böcker också, sådana som är allmänt fina att ha. Just nu funderar jag på dessa och vill veta vad ni tycker om saken.


9132159404

Blodsmagi av Tessa Gratton, vet inte mycket vad den handlar om. Men jag har förstått att ryggen är i sammet…


114179

Demonprinsessan av Peter Bergting har jag fortfarande inte läst, men del tre borde väl komma snart så det börjar bli dags.


de_utvalda_monstrets_dotter-cashore_kristin-17043660-frnt

Monstrets dotter har jag läst, och tyckt väldigt mycket om, men det var på lösa pappersark och passar alltså inte i hyllan. Och del tre kommer ju snart och jag tycker så mycket om de två första att jag nog vill ha alla tre inbundna och tjusiga. Jag insåg förresten nu att jag har del ett i vuxenutgåva, och egentligen vill jag nog ha ungdomsutgåvan istället…


The_Walking_Dead_vol6

Del sex, Totalt jävla mörker i Walking Dead serien kom nyss ut. Har halva femman kvar men jag vet ju att jag vill ha alla.


The_Beatrice_Letters

Och sist men inte minst The Beatrice Letters som är typ en companion book till A series of unfortunate events men de vackraste citaten man kan tänka sig i;


146367056610014204_y6MqD7pP_c

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page