top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Vi ligger tysta i en krater, ler. När vi ser vår samtid brinna ner.

Okej. Så sen sist då. Vad har jag ägnat min tid åt, förutom två dagars flykt till Norrland. Jag har jobbat. Och ölat. Besökt Trädgården ett par gånger och som vanligt lova mig att inte gå dit igen. Jag har både prisat och hatat värmen. Jag har fyllt 26 och firat. Jag har blivit vegan. Jag har varit med min bästa vän Ida. Det har varit midsommar, Valborg, kärlek och uppror, konungens födelsedag och ett prinsbröllop. Jag har fallit och rest mig upp igen. Vi kan ju kika på det som finns bevarat i mobilen, så vänder vi blad och börjar om på nytt sen.


Här erbjudes bakgrundsmusik. Jonathan Richman and the Modern Lovers – Egyptian Reggae. Det svängigaste i livet just nu.

10988910_10153273817921928_429116836454014407_n

Men sen lämnade Ida tillbaka min ölhävarklänning med tillhörande blus och då jag blev så taggad av återseendet fick den följa med ut i midsommarnatten. (Läs -dagen, på grund av tidigare nämnd vattenmelon hade jag skickat hem mig själv redan vid elva. Utan en enda blomma under kudden somnade jag innan klockan var tolv.)

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page