top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Veckan som kommer.


IMG_7675
IMG_7673

IMG_7674

Jag tänkte börja skriva måndagslistor, dels för att måndagar kan vara svåra nog, så att lista ut vad jag ska blogga om är redan avklarat då. Men också för att strukturera mig själv, se vad jag har för planer och förhoppningar för veckan som kommer.

  1. Först och främst kommer jag vara på förlaget hela dagen, såklart.

  2. Ikväll åker jag hem till Norrtälje istället för att sova hos mina föräldrar, vilka jag har semi-flyttat hem till för att slippa pendla. Så ikväll ska jag hämta ut paket, äta middag med Markus och vattna blommor.

  3. Imorgon går jag raka vägen till Brooklyn Bar efter jobbet, där är det realesefest för nya Katitzi-utgåvan.

  4. På onsdag är det Massolit book blog awards, och jag funderat på om det är ett bra tillfälle att klä upp sig, bara för att?

  5. Torsdag har jag ingenting planerat, dock är torsdagar mina bästa hemma kvällar, kolla på Antikrundan och ta igen andra serier, samla sig inför helgen och hålla på med andra hushållsnära saker.

  6. Fredag eller lördag skall jag äta middag med min bästa vän Ida.

  7. Och både söndag och lördag är det loppis i Wasahallen, vilken jag är sugen på att kolla in.

I övrigt hoppas jag på fint väder, att jag går ut och springer eller går i solen, jag behöver köpa en ny concealer och ett par vettiga hörlurar som inte gör ont efter ett par timmar. Dessutom vill jag läsa mer, äta mindre godis samt ser fram emot att nästa tema i Monthly makters släpps imorgon.

Vad skall ni göra denna vårvecka?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page