• Clara Kron

Vecka fem; musikquiz, Lennart Hellsing och Moneybrother.

lennart_hellsing_3-700x467

Ny vecka, ny månad, nytt jobb! Vi tar en titt på vad jag ska hitta på i veckan.

Måndag: I dag ska jag göra falafels, pga för lat att göra det i går trots att kikärtorna suttit i vatten länge nog. Samt frilansjobba och läsa bok i pyjamas hela dagen. Borde kanske ta en promenad ute i verkliga världen också.

Tisdag: ETC-dag; glatt!

Onsdag: På onsdag är det halvdag på Svenska barnboksinstitutet om Lennart Hellsing. Jag älskar deras event och det brukar vara så himla mysigt att få förkovra sig där, ser mycket fram emot detta! Läs mer om dagen här.

Torsdag: På torsdag börjar jag på ett nytt uppdrag på LL-förlaget, det ska bli roligt! På lagom AW-tid infaller dessutom musikquiz på Brooklyn Bar så ska dit och förhoppningsvis vinna.

Fredag: Mer LL-förlagsjobb och sen är det ju helg igen! Kvällen spenderas på hemlig bar där Annika och Amanda ska spela, sådant älskar en ju.

Lördag: På lördag ska jag både på inflyttningsfest samt gå på Moneybrother med min storebror, tror det kan bli en kanondag.

Söndag: Söndag är en dag vigd för samkväm med Annika och Karoline, vi ska försöka bättra våra bloggar ihop, samt tycka om varandra.

Vad ska ni hitta på i veckan? Vill ni att jag ska dokumentera något i veckan extra mycket?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla