• Clara Kron

Vad vill ni ha?

Jag sitter här och tittar på alla härliga book shelf tours som finns över allt, och funderar på att göra en själv också, en filmad. När bloggen var som nyast fotade jag en men mycket har ju hänt sedan dess. Är detta något någon är sugen på att se?

I övrigt är jag fortfarande rugande sjuk = inga idéer alls om vad jag skall blogga om. Så är det något särskilt ni skulle vilja veta om mig eller att jag berättar om eller visar upp eller sådära? Alla idér och frågor emot tages gladeligen!

Jag har för övrigt börjat prenumerera på SVD, eller jag provar hur det känns i sex veckor eller hur det nu var, Lena Kåreland, sådan där star striking barnlitteraturforskare, skrev idag under strecket om Lille Prinsen, läs det.


le petit prince
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla