top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Vad tycker ni? Vad vill ni ha?

Just nu sitter jag och funderar på vad jag skall skriva om, som det verkar blir det mest enkätsvar, några recensioner (just nu dessutom mest recensions-ex, men det råkar vara att jag har så många tjusiga nu och ett icke tvivlande samvete), någon liten bokrelaterad nyhet, uppdateringar om tillskott eller någon form av bild på när jag läser.

Och det må ju visserligen vara trevligt.

Men jag vill att det skall vara mer! Mer som ni vill läsa om och mer roliga saker att skriva om. Har ni något som ni önskar er att jag tar tag i? Något form av tema eller någon klassiker? Eller vill ni att jag söker igen de bästa utländska bokbloggarna och rapporterar om? Vill ni ha mer eller mindre videoinlägg? mer eller mindre bilder? Skall jag gå och börja använda ett akademiskt språk för att öka proffsigheten? Dagens bok?

Jag tycker ju att det är jätteroligt att bokblogga, men det är ju ännu roligare att de som läser bloggen verkligen uppskattar den, inte bara stänger ned länken i samma sekund som de öppnat den. Så säg nu precis hur ni vill ha det här så skall jag göra mitt allra bästa för att det skall bli ännu bättre.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page