top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Vad jag längtar efter i vår.

Vårens utgivning är redan i gång, och jag känner en viss mättnad till den, allt för många titlar väcker inte ett habegär. Men jag tänkte visa några jag absolut kommer läsa i alla fall.


Frankie-Landau-Banks_omslag_plano

Köpte Kanske är det allt du behöver veta i julklapp till mig själv och fullständigt älskade, lite senare i vår kommer på samma braiga förlag författarens första bok Den ökända historien om Frankie Landau-Banks ut. Denna har jag velat läsa i flera år men hejdat mig på grund av att bara opeppa omslag funnits tillgängliga, detta tycker jag dock är himla fint, vilket gör mig extra sugen.


Vi-ar-alla-helt-utom-oss-plano

Lavender Lit ger också ut Karen Joy Fowlers Vi är alla helt utom oss, jag har inte allt för stor koll på vad den handlar om, men jag älskar omslaget och avgudar titeln, och jag litar på förlaget så jag tror att den kan vara mycket bra!


atn1024_Jandy Nelson - Jag ger dig solen 3D-bok

Jag har alltid gillat att läsa om tvillingar, vilket jag inte verkar vara ensam om på något vis, och denna, Jag ger dig solen av Jandy Nelson från Gilla böcker verkar vara ännu en spännande skildring. Utkom visserligen i november, men har inte nämt den tidigare så får vara med ändå.


atn1024_3D-EFUL_omslag

Alltså, äntligen. Melina! <3 Eller äntligen och äntligen, men i maj kommer i alla fall början på Melina Marchettas fantasyserie Ett folk utan land ut. PEPPEN! Åh, älskar Melinas karaktärer. Gilla ger också ut I ljusets makt, första delen i en annan fatasyserie men av Leigh Bardugo, vilken jag också är intresserad av.


29686463_O_1

Ännu ett äntligen! Finalen är kommen i Jessica Spotswoods serie om häxor, hittills har jag gillat båda de tidigare delarna och har därför stora förhoppningar på Systrars öde.


saint-exupery_lille_prinsen_omslag_inb

Åh, det här tycker jag är så himla roligt! Modernista forsätter att överraska och glädja mig med sin otroligt mångbottnade utgivning och ger ut en riktig klassiker som jag älskar, Den lille prinsen Antoine de Saint-Exupéry. Känns som ett måste i allas bokhyllor! De ger även ut Anna och den franska kyssen som så många bokbloggare läst och älskat att det känns otroligt roligt att ett svensk förlag väljer att ge ut den. Trots att jag sällan läser denna typ av böcker är jag väldigt spänd på att se om jag är lika förtjust som alla andra.


9789150220773

Ännu en tvillingbok! Denna av Rainbow Rowell, författaren till Eleanor och Park, som jag oväntat älskade. Berghs ger i vår ut Fangirl och jag ser massor fram emot det.


9789127141506_Taikon_Katitzi1-2

Natur och Kultur ger ut böckerna om Katitzi på nytt, i härliga dubbelutgåvor och med nya illustrationer av Joanna Hellgren. Så otroligt roligt och fina böcker, älsk på Katitzi! Första boken kommer när som helst!


9789175150888

Kartago ger ut Elin Lucassis Jag är den som är den som helt klart verkar roande och spännande. Omslaget är fullständigt ljuvligt bara det!

Det var de jag hittade just nu, vilka böcker är ni mest sugna på i vår?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page