top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Vår i resenären.


Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

IMG_7718

Först ut är min nya hudkräm. I flera år har jag haft en ansiktskräm från Bodyshop på vintern, från deras rosa vitamin E-serie. Men i år kändes den inte så bra som den brukade så jag såg mig om efter nytt och fann denna klassiker från Kiehl’s. Köpte den extra stora Ultra facial cream direkt, och är så nöjd. Känns otroligt lätt på huden och som att den verkligen gör sitt jobb.


Processed with VSCOcam with c1 preset

Mitt bästa läppbalsam tog slut tag sedan också och jag har sökt högt och lågt efter en ersättare, eftersom jag var så nöjd med ansiktskrämen bestämde jag mig för att testa Kiehl’s lip balm också. Jag är absolut nöjd, men det var inte samma wow-upplevelse som krämen.


Processed with VSCOcam with c1 preset

Här däremot, kommer min absoluta favoritprodukt någonsin tror jag. När jag köpte första krämen fick jag en tester på denna, Kiehl’s midnight recovery concentrate. Jag trodde inte att det egentligen var något för mig, jag har provat oljor och serum förut men de har alltid känts gryniga både att smörja in men också på morgonen efteråt, som en hinna. Men denna. Det var sådan orimlig skillnad på min hud när jag först smörjde in mig på kvällen och dagen efter att jag trodde att det var något form av lur. Skulle jag bara få ha en produkt skulle det vara denna, väljer den över både shampoon, deodorant, smink, allt.


Processed with VSCOcam with g3 preset

Så bra är den. Och den kommer med en pipett. Ta dig till ett Åhléns, eller annan återförsäljare, som har Kiehl’s och be om prover då de har som policy att kunna erbjuda prov på samtliga av deras produkter, så himla vettigt.


Processed with VSCOcam with c1 preset

Ett par år efter alla andra har även jag förstått hypen med essie nagellack. Pigmenterade, snabbtorkande och håller länge. Det svarta är mitt go-to nagellack och jag har redan använt upp en flaska, när hände det ens senast? Och topp- och baslacket använder jag jämt.


IMG_7723

En ny rouge har jag också, från märket Milani som tyvärr inte finns i Sverige men går att beställa via tillexempel Amazon. Rougen är i alla fall matt, sammetslen och har en vårig persikonyans, ett bra substitut till alla vintriga äppelkinder som för mig mer gått åt det röda hållet. Att själva formen också är fin är givetvis bara ett plus.


Processed with VSCOcam with m3 preset

Och sist ut är två läppstift, också de från Milani. Matta, men krämiga och fullständigt underbara. En nudefärgad nyans, nr 60 Innocence och en lilarosanyans, nr 62 Blissfull. Jag älskar att de är matta men absolut inte uttorkande. Överväger starkt att beställa fler av dem, dessutom kostar de under sex dollar, ett kap alltså.

Har ni skaffat er något nytt inför våren ni är extra glad i just nu?

#Milani #Bodyshop #Haul #Kiehls #Essie

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page