top of page
 • Skribentens bildClara Kron

Världens stressigaste vecka.

Detta kommer bli en av de stressigaste veckorna i mannaminne. Och den har redan börjat fel. Vi tar en titt.

 1. Idag  klockan 18.00 skulle mitt projektarbete i Digital grafik och illustration in. Trodde jag. Det visade sig vara klockan 10.00. Efter lite superstress fick jag dock in arbetet i tid och kan bocka av det från listan.

 2. Klockan 18.00 idag får jag istället reda på vems arbete jag kommer opponera på.

 3. Jag är nu på väg hem till Norrtälje för att börja med flyttstädningen så gott det går. Vi har gemensamt bestämt att inte anlita någon då vi alla behöver flytta samma dag och det kommer bli så stökigt direkt ändå. Men självklarheter som torka ur alla skåp och putsa fönster hade jag tänkt hinna med idag.

 4. Jag håller på och skriver tre texter till en tidning, och lyckades få en av dem klar igår. De övriga två hoppas jag få klar under veckan för de ska skickas in senast den första juni.

 5. Alla 300 000 saker som en måste tänka på när en ska flytta gör mig alldeles förvirrad, men jag har lyckats kolla hur det är med hemförsäkring, bokat adressändring, avbokat mitt elavtal och väntar på att min nya vårdcentral ska ringa upp mig så att jag får skriva in mig där. Sen måste jag också bestämma mig för ett nytt elavtal samt ett internetabonnemang. Och säkert något mer viktigt som jag har glömt.

 6. Imorgon jobbar jag lång dag och sover därför över hos mamma och pappa och kommer inte kunna få någonting med flytten gjort därifrån, men kanske med skrivandet eller opponeringen.

 7. På torsdag är det skolavslutning på Södertörn och jag skall ha förberett en opponering samt vara beredd att opponeras på, en alltid lika läskig uppgift tycker jag.

 8. På fredag jobbar jag till 15.00 så jag hoppas vara hemma i Norrtälje igen klockan 17.00 för att börja tömma hela lägenheten på lådor.

 9. Lördag går flyttlasset! Hurra! Hurra! Ungefär klockan 13.00 är det tänkt att Karin som flyttar till min lägenhet ska komma, så innan det hoppas jag hinna städa en del då lägenheten för första gången är helt tom.

 10. Och söndag vaknar jag upp i Stockholm, det är mors dag och jag har lovat mamma att vi ska gå på jätteloppisen som fyller hela Hornstull en gång om året. Resten av dagen blir det boa och fixa i nya lägenheten.

Efter det hoppas jag att tiden som kommer blir lite mer som bilderna visar, solsken och melondrinkar, bildkällor hittar ni här.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page