top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Väcka den varg som sover.

Alltså jag har inte bloggat på så jäkla länge. Men jag har försökt. Men varje gång har någonting gått fel, det blir gärna så utan internet eller tålamod och mobiler som inte vill. Nu är det dock så här; om två veckor flyttar jag. Till en fantastisk lägenhet som INTE kostar 10 000 i månaden, inte ens hälften av det. Så jag ska lyxa till det, bli vuxen och skaffa eget internet. Och komma tillbaka till blogglivet med buller och bång. Denna vila skall vara över! Annat som hänt i mitt liv senaste tiden är att jag i torsdags lämnade in mitt projektarbete i Förlagskunskapen, vilket ledde till att jag insåg att det kan komma att vara den sista uppsatsen jag någonsin skrivit, efter fem år av konstant pluggande. På torsdag är det dags för opponering och ni får gärna hålla tummarna, första gången jag har opponering innan vi fått reda på om vi är godkända för uppsatsen eller inte. Den 24e börjar min tio veckor långa praktik, jag skall vara på Rabén och Sjögren denna gång och jag är superpeppad och såklart jättenervös. Nu skall jag börja packa ihop hela mitt hem, och främst mina bokhyllor. Får alltid sådan ångest av att se alla böcker ligga i oreda i påsar och inte veta vilken som är var. Vi hörs snart igen!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page