top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Utelivspanel vecka sju!

Det är vecka sju och återigen samlas Utelivspanelen för att berätta om helgens höjdpunkter som du inte får missa! Förutom mig, Annika och Karoline så har vi denna vecka med Jimi Disease. Han är trummis i Honeymoon Disease, göteborgsbandet som endast klär sig i spola-kröken-gula t-shirts och denim, de är sjukt bra live och ikväll ska de riva Kägelbanan tillsammans med Horisont.

16780113_10155137002362216_435224411_n

JIMI:

Vad ser du fram emot mest i helgen? Först och främst att vända upp och ner på Kägelbanan. Lira satan ur Stockholmarna och sen dansa natten lång helt utan fotfäste. Efter det vill jag vara förbannat bakfull så jag vet att jag lever.

Vad dricker du helst på fest? En Femkommatvåan i ena handen och en Femkommatvåan i den andra. Dubbla kanoner och varannan whiskey!

Om någon skulle ragga på dig, vad skulle få dig på fall? Om hon är en jävel på att luft-trumma till Kiss på dansgolvet. Då ramlar jag.

Foto: Bengt Persson (01)

16788357_10155137003337216_221213133_n

KAROLINE:

Vad är du peppad på i helgen? Alltså jag är nog mest peppad på något så sexigt som Antikmässan. Haha. Annars så ska jag på födelsedagsfest ikväll, hemmafest är alltid roligt. Resten av helgen har jag faktiskt lyckats att inte planera utan tänkte gå på feeling.


Om någon skulle ragga på dig, vad skulle få dig på fall? Av någon konstig anledning kommer jag mest på saker som INTE får mig på fall – självgodhet, skryt, vräkighet eller att personen bara pratar om sig själv. Jag gillar när folk är passionerade för saker, bra på att lyssna och nyfikna. Bra på dansa och har ett hett kroppsspråk är också nice.

16809371_10155137002357216_1710334002_n

ANNIKA:

Vad är du peppad på i helgen? Fredagen är så himla fullpackad och jag vill gå på soulklubb, rockkonsert och popklubb. Går allt att kombinera? Jag tror verkligen det kommer att vara beroende på kvällsform, men det känns ytterst dumt att missa Honeymoon Disease på Kägelbanan så mest troligt träffar ni mig längst framme vid scenen ikväll.

Om någon skulle ragga på dig, vad skulle få dig på fall? Jag faller väl så fort någon blåser på mig.

Vill ni veta vad jag svarade på frågorna får ni klicka er vidare till Karoline eller Annikas bloggar, puss!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page