top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Utelivspanel vecka fem!

Som ett komplement till utelivsguiden och utelivet i allmänhet har Karoline, Annika och jag satt ihop en utelivspanel där vi varje vecka svarar på ett par frågor samt dessutom frågar en på något vis aktuell utelivare om hens helg, bästa krogtips, hur eller var hen raggar, vilken folköl som är den bästa nödraketen och liknande hemliga tips och tricks en alltid velat veta. Först ut är Amanda Sharp! Amanda är en hett eftertraktad sömmerska som på kvällstid DJ:ar och förgyller Stockholms uteliv med såväl klänningar i vintagesnitt som indiepop och northen soul. På fredag spelar hon och Annika tillsammans på Vita kaninens drinksällskaps premiärhelg. Till frågorna!

ga%cc%88st-amanda

Amanda:

Vad ska du göra i helgen? På fredag ska jag dricka cocktails och dansa bakom skivspelarna på Vita kaninen, på lördag får jag se vart det bär av

Hur raggar du? Det brukar oftast bli så att jag springer fram till någon och säger ”Hej, jag tycker du är söt! Ska vi ta en öl?” Funkar ändå ganska bra.

Vilken är din themesong? Tainted love av Soft cell, det har Annika bestämt! På grund av raden “don’t touch me please” för jag är skeptisk mot påträngande män på dansgolvet.

annika-2

Annika:

Vad ser du fram emot i veckan? Jag har redan hunnit med en snabb gravöl för klassiska rockklubben Harry B James. Basisten i mitt band hängde där varje fredag i tidiga 20-årsåldern så för henne var det en nostalgisk kväll. Själv tittade jag på långhåriga människor i skinnjackor och var nöjd sen. Det jag mest ser fram emot/är lite nervös inför är att stå för musiken på Vita Kaninens premiärkväll på fredag (och dricka magiska Confessions och ingefärsdrinkar)! Att min favoritnamne släpper ny skiva samma dag är magi.

Vilken är din themesong? Den låten jag blir nipprigt lycklig av i alla lägen är Starship – Nothing’s gonna stop us now. Den är både långsam och snabb och kan lika gärna handla om vänskap och kärlek. Det är officiella min theme song. Går jag längs tunnelbaneperrongen och behöver extra power är det Märvel – Danish Rush som åker på. Sen är det hög igenkänning på nästan alla Säkert!s låtar. Jag <3 Annika Norlin 4-ever.

karoline-3

Karoline:

Vad ser du fram emot i veckan? Jag ser fram emot att se La la land på bio på torsdag och sen flänga runt på fredag. Ska gå på boksläppsrelease, en kompis spelning samt dansa när Amanda och Annika spelar skivor på hemlig drinkbar.

Vilken är din themesong? Det är så olika beroende på tillfälle och fest, men återkallar en gammal goding här som alltid får danspeppen i benen att bubbla. The Magician remix på Lykke Lis I follow rivers.

Vill ni veta vad jag svarade på frågorna får ni klicka er vidare till Karoline eller Annikas bloggar, puss!

#AmandaSharp #AnnikaBäckström #Karolinesvintage

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page