top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Utelivspanel vecka åtta.

Sista helgen i februari bjuder på litteraturens långa natt, popklubb, Dancing on the docks med Jocke Åhlund och dessutom spelar självaste panelmedlemmen Karoline, och veckans gäst Pontus, på The Imperial Club på lördag. Läs mer om veckans uteliv här.

16976991_10155158216912216_1011304381_n

PONTUS:

Vad ser du fram emot denna helg? Spelningen på lördag såklart, det blir fest rakt igenom. Kom!

Vilket är ditt bästa partytrick? Partytrick? Jag kan flytta blicken i en sammanhängande mjuk rörelse, någon jag hört ser jäkligt spejsat ut! Normalt flyttas blicken i snabba ”hopp” (sk. sackadrörelser).

Vad är det bästa/sämsta med att spela tillsammans med Karoline? Förutom att vara sjukt musikalisk och duktig sångerska, håller Karoline alltid huvudet kallt när något strular. Hon hittar alltid en lösning (när jag får panik!) Enda problemet med Karoline är att jag när en liten oro att hon när som helst ska svepas med på någon årslång världsturné med någon stor artist. Men jag ska nog se till att svepa med henne först!

16977084_10155158216942216_1725705178_n

ANNIKA:

Vad ser du fram emot i helgen? Jag ska åka till Malmö! Smiter iväg på fredag morgon och stannar ända till söndagkväll. Emmy har bjudit med mig på ett all female-fronted indie punk soul dance party på lördagen och det kan en ju inte missa. Så jag ser fram emot det och att hon ska mata mig med delikatesser som hon lagar. Har hört rykten om att hon redan lagt bubbel på kylning inför min ankomst.

Vilket är ditt bästa partytrick? Jag kan sjunga med stängd mun! Sådär så det låter som att någon fastnat. Jag kan även göra ett ploppande ljud som en vattenkran. Men tyvärr brukar ljudrelaterade partytrick funka rätt dåligt i och med att fest = hög ljudnivå. Så ibland drar jag till med freakshowgrejerna med en höft som knäcker och studsar till och fingrar där varje led kan böjas för sig. Ni får be om en demonstration nästa gång vi ses på fest.

16976618_10155158219692216_1335139555_n

KAROLINE:

Vad ser du fram emot denna helg? Jag ser fram emot att umgås med en av mina bästisar som flyttat tillbaka till Stockholm från Umeå. Vi ska bäbispreppa och äta godis. På lördag spelar jag med mitt band på The Imperial Club på Chicago. Det brukar va röjigt och dansigt.

Vilket är ditt bästa partytrick? Jag kan väldigt många “ful-visor” från Norrland. Snuskiga polskor med dålig humor liksom. Min partner HATAR detta så jag sjunger dem inte så ofta dock.

Vill ni veta vad jag svarade på frågorna får ni klicka er vidare till Karoline eller Annikas bloggar, puss!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page