• Clara Kron

Ulla min sjöjungfru, Ulla Undin.


U är en lurig bokstav den med, men med lite lurighet lyckades jag skrapa i hop fyra kandidater genom fusk och båg.

Underdog av W.R. Burnett. Har ingen aning om vad denna handlar om men jag hejjar ju alltid för underdogen så jag har den ändå.

Ulysses av James Joyce, här kommer fifflet, jag äger den inte själv utan min mor gör det, men är jag snäll får jag låna, och om sanningen skall fram är den på svenska, men då heter den ju, eller i alla fall hette, Odysseus så nu låtsas vi att hon har den på engelska.

Utopia av Thomas More, jag har den i ett samlings verk, men den är ju åtminstone med där, så det bör ju gillas eller hur?

Utvandrarna av Vilhelm Moberg. Någonstans skall denna ligga och skrota, i en förfärlig grön bindning som fullkomligt skriker.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla