top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Tre trinda trätallrikar trillade över en träbro.


Törst av Richelle Mead, den första delen i Vampire Academy serien, som nu kommer ut på nytt på det nya förlaget Fenix. Innerst inne undrar jag om jag inte behöver båda utgåvorna…

Tomtebobarnen av Elsa Beskow, en gammal klassiker som borde finnas i alla hem enligt mig.

Tomtemaskinen av Sven Nordquist, åh vad jag älskade julkalendern, och min kusin hade boken och jag var så avundsjuk på honom. Nu har jag skaffat den till mig själv och kan ha julkalender när jag vill.

Två städer av Charles Dickens, Det var den allra bästa av tider, och det var den allra värsta. Det var visdomens tid, det var oförnuftets tid. Det var både trons och vantrons epok. Det var ljusets årstid och mörkrets årstid, hoppets vår och förtvivlans vinter. Allt låg framför oss, och intet låg framför oss…

Tre män i en båt av Jerome K. Jerome, jag brukar alltid undra om George Harris blev döpt till George Harris efter två av männen i båten, George och Harris.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page