top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Tre hårda paket.

Jag vill såklart vara med i Lyrans tematrio denne vecka. Den handlar om top tre julklapps önskningar. Självklart har jag redan gjort en utförlig och skickat till min mamma som är den enda som har förstånd nog att ge mig böcker i julklapp, i alla fall sådana jag faktiskt vill ha. Men som alltid har jag en pågående lista på Adlibris och jag tänkte plocka ut tre guldkorn därifrån.


1. John Boynes båda böcker, Pojken i randig pyjamas, som jag faktiskt varken läst eller sett filmen, och Pojken i som sprang bort.


2. The Worst-Case Scenario Survival Handbook: Paranormal av David Borgenicht och Ben H. Winters. En mycket nödvändig bok kan jag bara tänka mig.


3. Puffin Classics Deluxe Collection en fantastisk box med Black Beauty, Peter Pan, Call of the Wild, Wind in the Willows, Adventures of Robin Hood, The Secret Garden, Huckleberry Finn och Anne of Green Gables, jätteonödig för mig att önska egentligen. Jag har alla utom Black Beauty och är verkligen inte sugen på att läsa den. Men titta på omslagen så förstår ni;


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page