top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Tre fina saker på posten.

I veckan har jag fått hem paket med tre fina saker jag beställt, jag tänkte att vi kunde kika närmare på innehållet. Först ut kom från Novellix deras Astrid Lindgren-femma. Jag älskar konceptet med deras små böcker som bara innehåller en novell. Oftast har jag dock inte nog intresserad av novellerna ifråga att tillexempel prenumerera, även om det är en otroligt bra idé! Men när de nu släppte fem Lindgren noveller slog jag till direkt. Märit här ovan har jag spenderat massor av tid med, då den huvudtexten att analysera för en hemtenta för ett par år sedan. Känns fint att ha den som enskild bok nu.

Allra finast tycker jag dock att omslaget till I Skymningslandet är, otroligt drömskt. Nu hoppas jag att Novellix ger ut noveller av Tove Jansson och Ray Bradbury snart också, så att jag kan utöka samlingen ytterligare! <3

Jag bestämde mig också för att slå till och köpa 2015 års katalog över svenska illustratörer från Illustratörcentrum. Sprängfylld med illustrationer för att ge en uppfattning om de respektive, 257 olika, illustratörerna. Att bara bläddra i eller kanske kontakta för samarbete av olika slag. För 170 kr fick jag både katalog och tygkasse med omslaget. 

Och sist ut, Bengans hade vinylrea och jag slog till och köpte Linnea Olssons fantastiska Breaking and ShakingDen visade sig dessutom vara vit, vilket alltid är extra roligt. Den har spelats konstant sedan den kom. Jag älskar speciellt titelspåret.

Nu börjar helgen komma över oss, jag skall jobba mina två sista pass som servitris och sedan göra mig redo för förlag. Hur skall ni spendera er helg?

#ToveJansson #RayBradbury #astridlindgren #LinneaOlsson #Illustratörcentrum

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page