top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Tisdagsönskningar.

Det är tisdag och jag borde göra en utelivsguide, men jag orkar inte. Jag har hostat i fjortontusen år och och i dag har jag korrat massa tidning, svarat på en miljon mail, skrivit en text till tidning, hämtat paket och jacka på kemtvätt. En enda jättelång dag. Nu vill jag bara kolla på Alias Grace och ligga still. Men, i förra veckan gjorde jag ett collage på fina saker som jag glömde publicera – på sådant jag önskade mig när jag var som sjukast, vi tar en titt!

  1. Dessa fantastiska diktböcker känns som perfekta julklappar. A poem for every day of the year och A poem a for every night of the year är båda curerade Allie Esiri och innehåller dikter av såväl Shakespeare som A. A. Milne.

  2. Jag tyckte mitt liv behövde mer skivor, och beställde därför hem soundtracket till Wes Andersons The Darjeeling Limited, tyvärr i svart press, men urvalet låtar är perfektion ändå.

  3. Jag vill så jäkla gärna ha jättegod indisk mat, någon som har tips på den bästa veganska i Stockholm?

  4. Denna svarta kjol med stjärnor vill gärna flytta hem till mig, men jag lyckas aldrig ta mig förbi ett h&m som har den, vill pröva om den är hög nog i midjan utan att bli för kort eller vid. Fin som sjutton är den oavsett.

  5. Till den, och egentligen på grund av Bowie i båda fallen, vill jag ha dessa stjärnboots. Mer glamrock plz!

  6. Denna perfekta randiga tröja i rosa har redan bosatt sig hos mig, jag älskar att halsmudden bryter i färg. Vill ha en i varje färguppsättning.

  7. Och sist men inte minst vill jag ha denna ritbok, 365 days of art, av Lorna Scobie, för den verkar så förbannat fin.

Nu, mer Grace, nyårsplaner och kanske lite popcorn. I morgon – nya, friska tag.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page