top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Tio favoritkaraktärer.

Tisdag igen och dags för Top Ten Tuesday, från the Broke and the Bookish. Denna vecka skall vi lista våra tio favorit karaktärer från valfri genre. Jag blandar friskt genrer och kom fram till dessa.

1. Fred och George Weasley får alltid solen att skina lite extra mycket. Kommer vara eviga favoriter från ett extremt favoritstakat karaktärsgalleri att välja bland.

2. Dimitri från Vampire Academy får verkligen mitt hjärta att klappa lite extra.

3. Holliday Golightly från Frukost på Tiffanys är något form av ouppnåligt väsen som jag både vill vara som och beundra på avstånd.


Holly7

4. Även Mrs Darling är av liknande slag, om än aningen verkligare att föreställa sig.

5. Efraim Långstrump. Jag är svag för män i skägg som gillar båtar. Jag tycker inte att jag behöver förklara detta ytterligare.


Pippi_p-_de_sju_haven

6. Shadow från Amerikanska gudar stannade verkligen kvar med mig länge och jag gillar hur han förändras och utvecklas under bokens gång.

7. Döden från Boktjuven är också en fin karaktär. Sympatisk och sorglig på samma gång.

8. Jag tänker välja både Alexia och Lord Maccon för jag tycker de kompletterar varandra så fint och skulle antagligen inte varit hälften så bra utan varandra.

9. Rosa Taikon från böckerna om Katitzi tyckte jag alltid mycket om, även broden Paul var fin.

10. Och sist men inte minst har vi Finnik Odair från Hungerspelen, jag tyckte hans och Annies kärlek egentligen var mycket mer berörande än vad än Katniss hade för sig.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page