• Clara Kron

Tillfälligt avbrott.

Jag skriver på min uppsatts. Därav tystnaden. Allt jag hunnit läsa i helgen som inte har haft med uppsatsen att göra har varit två gamla Acke-nummer, jag hejade för övrigt alltid på Betty. De har varit som uppmuntran och uppiggning och tillräckligt lätta för att inte korka igen tankegångar gällande uppsatsen. Imorgon skall den lämnas in och då är nästan den här terminen över. Tills dess är detta allt bloggande jag har tid med. Men som en liten spin off på att läsa serietidningar, jag märkte tidigt i morse när jag ville lyssna på Johnny Cash för att komma i rätt humör att det finns en fantastik comic novel om hans liv, I see a darkness av den mycket talangfulle Reinhard Kleist. Det är nästan så fantastiskt att jag kommer behöva belöna mig med den när uppsatsen är klar.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla