top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Tiden som aldrig räcker till.

Jag vet inte vad jag skall ta mig till. Dygnet behöver fler timmar helt enkelt. Det finns för mycket roligt att göra och för mycket som jag dessutom måste, jobba, laga mat, städa är de där tråkiga måstena. Eller egentligen älskar jag ju att laga mat, men inte när jag har mycket annat att göra och måste svänga ihop något fort. Jobba med uppsatsen som skall vara i princip klar på måndag är ett sådant där gråzons moment som både är roligt och inte för det är så stressande också. Helst vill jag bara zombiespringa, ceocacha, läsa bra böcker, fira helger, umgås med vänner, se bra filmer och ha det bra. Men april ser inte ut att bli en sådan månad alls. Jobb nästan varje kväll, uppsatts dagtid och så mina obligatoriska helgfiranden lämnar inte plats för mycket annat. Därför kommer det kanske inte bli mycket bloggande just nu, i alla fall inte innan råmanuset skall in, men jag skall i alla fall knåpa ihop resten av alfabetet. Men vi får skylla på tidens förgänglighet om det inte blir några högaktuella och grovt intellektuella inlägg på ett par dag.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page