top of page
  • Skribentens bildClara Kron

There is something rotten in the state of my room…

Helgen är över och uppsatsen är inskickad, bokstavligt talat i sista sekunden, födelsedagen är firad och jobbet är jobbat. Igår låtsades jag att jag hade sommarlov och var bara i solen och på äventyr. Idag skall allt som försakats istället tas hand om. Mitt rum är inte vad det borde vara. Stökigt in till gränsen på äckligt. Sedan en vecka eller mer har det sakta fått för falla, och jag måste säga att i alla fall det har gått strålande. Det känns som om jag kan förväntas hitta vad som helst under högarna av kläder… Så tvättid har bokats, diskmaskinen står i givakt och sopsäckarna är redo. Nya böcker skall för första gången placeras i sina hyllor, fönster skall öppnas på vid gavel och fåglarna från Snövit kommer kuttra av stolthet. Jag kommer återvända som en ny människa.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page