top of page
  • Skribentens bildClara Kron

The Secret Life Of A Bookshelf.


Just nu skall jag egentligen läsa mina klasskamraters uppsatts:pm till imorgon, men nej. Det gör jag inte än. Jag har fotat mina hyllor lite och så, så vi ser vad vi har att röra oss med. Här har vi fyra av mina sex bokhyllor. De är mest indelade i kategorier, glatt påhittade sådana, men det har förvärrats en del. I början gick det bra men sen tog hyllorna slut rätt kvickt, och sedan tog väggarna slut att ställa hyllor på och där är vi nu.


Under Harry Potter-sällskapet har vi vampyrerna. De flesta av dom i alla fall. Det är det hyllplan jag både skäms för mest och gillar bäst. För hur man än vänder och vrider på saken är det faktiskt kul att ha ett hyllplan vampyrer när livet är ovanligt grått.

Till vänster skymtar detektivhyllan. Där har vi klassikerna. Sherlock Holmes, Ture Sventon, James Bond (även om han kanske mer är en spion än detektiv), Poirot och Fader Brown. Men inte en enda svensk deckare i skymte, de är bannlysta.

Tyvärr är det inte just precis nu jag läser den. Jag skall ju läsa pm. Men jag längtar så otroligt, och jag vet att imorgon på bussen till skolan kommer jag säkert gråta igen för det har jag gjort de senaste fyra resorna i alla fall.

Det var allt jag hade att säga för ikväll.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page