top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Tävlingsvinster och tips!


Häromsisten vann jag de två första böckerna i Percy Jackson-serien hos Nilmas bokhylla. Så hilma roligt!


Och sedan gick jag och vann ett årskort på Junibacken via Barnens bokklubb på facebook, så nu längtar jag så för att böcker och kort skall komma hem till mig så jag får läsa och åka sagotåg, det bästa man kan göra! Tack till er båda!

Sedan vill jag även tipsa er om Goodreads giveaways, har man en sida på Goodreads kan man tävla om hur många böcker som helst, datorn verkar automatiskt läsa av var i världen man befinner sig så man direkt ser vilka av giveawaysen som skickar ända till Sverige. Mycket smidigt och det finns hur många olika böcker som helst att tävla om och fylls ständigt på med nya.

Att bara googla book giveaway kan man roa sig med hur länge som helst dessutom och finna fantastiskt många fina tävlingar som skickar internationellt så det tycker jag verkligen att ni skall göra de dagar känns då livet känns lite grått.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page