• Clara Kron

Tävlingsuppdatering!


Först och främst tänkte jag hälsa alla goa nya läsare hejhej! Vad roligt att ni har hittat hit! Och vad roligt att så hemskt många vill tävla i min födelsedagstävling, jag håller tummarna för er allihop! Jag vill också tacka för alla grattis, det blev helt enkelt för många kommentarer att hålla reda på i det inlägget för att jag skulle kunna tacka alla en och en. Och till er som har blogspot och uppmärksammat att era kommentarer ibland inte går igenom, huvudsaklingen när ni länkar i era kommentarer, av någon anledning har wordpress fått för sig att de är skräpposter och jag hittade en skamligt stor hög kommentarer där, men alla är nu godkända och alla har de lottantal de ska ha. Som ni kanske har märkt av också så får man också en lott om man gör en facebook uppdatering om tävlingen, så har ni inte gjort det men vill snika till er en sista lott chans går det bra. Kommentera dock fortfarande i det första tävlings inlägget så jag håller koll på er!

Sen ville jag mest prata av mig lite, jag har gjort så mycket nyttigt och duktigt idag att det måste för evigas. Först gav jag mig ut och zombiesprang, sedan gick jag på ica och handlade klokt och nyttigt och budgettänkande, efter det kom jag hem och bakade en stor sats vaniljbullar och lagade lasagne så jag skulle ha matlådor på jobbet och slippa pommes frites och äppelpåsar. Efter det städade jag hela vårt förråd och gick och slängde saker hur många vändor som helst. En hel del pant burkar kom här fram så jag gick och handlade och pantade än en gång. Resten av dagen har jag pluggat och varit duktig, men nu vill jag ha roligt. Efter en sådan produktiv dag kan man ju tycka att det borde välla in belöningar men inte. Egentligen är jag mest sällskapssjuk, men ändå. Det får väl bli bullar och The Walking Dead eller något då.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla