top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Tävlingsdags även här!


20120510-200331.jpg

Jag hade lite långtråkigt ikväll, så jag tog ett av de tjusiga citaten jag har nedskrivna i en bok, och ritade. Och eftersom det är en allmänt hängig kväll, och mulet och regnigt säkert överallt, så tänkte jag att någon annan kanske vill ha denna teckning av mig som lite uppiggning? Det är alltså dags för tävling igen, priset är denna orginalteckning (oh, vilket flådigt ord att svänga sig med) i a4 format, man kan sätta upp den på väggen eller ge bort till någon man tycker om eller gömma i sin dagbok eller klä om sin slitna utgåva av Svindlande höjder med. Användningsområdena är oändliga! Skriv en kommentar om du vill vinna, vi nöjer oss med det denna gång så alla har lika stor chans att vinna, men vill man får man såklart tipsa om tävlingen på sin blogg. Vad ska vi säga, söndag kväll? Söndag kväll avslutas tävlingen! Tolvslaget till och med. TIPS FÖRRESTEN! Snart är det dags för morsdag, ni kan tävla, vinna, ljuga ihop att jag är erkänd konstnär, hojhoj vad de flesta mammor borde bli nöjda, konst på morsdag! Seså, må bäste man vinna!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page