top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Tävling för alla som älskar Cirkeln.


Cirkeln_pocket

Idag har Cirkeln bioprämiär, den första delen i de senaste årens mest hypeade trilogi, skrivna av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg. Se trailer för filmen här om du mot förmodan inte redan sett den. Rabén och Sjögren frågade mig ifall jag ville lotta ut ett signerat ex av den nya pocketutgåvan, med filmomslaget, av Cirkeln och en Nyckeln-tygkasse. Givetvis ville jag det. Själv hade jag dessutom en Mönstrens bok hemma som aldrig blivit använd så den lottar jag också ut. Så himla bra vinster om ni frågar mig, kolla bara!


För att vara med att tävla vill jag du länkar till detta inlägg, eller till min bloggs startsida, vilket som. Detta kan du göra via din egen blogg, din twitter, instagram, pinterest, facebook, och så vidare i all oändlighet, jag är säker på att du vet vilket sätt som passar dig bäst! Kommentera sedan detta inlägg och berätta var du har länkat, och på så vis får du en lott. Delar du på flera olika medier så får du också lika många lotter, glöm bara inte bort att berätta i kommentaren var du delat med dig. Sedan lägger jag alla lotter i en stor skål och drar en vinnare. Närmare bestämt den söndagen den 1 mars. Så fram tills dess, var så goda att tävla!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page