top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Sunday morning coming down.

Ni vet nog det här redan, men helgerna är alltså inte min blogg tid. Jag rör knappt datorn ens annat än för att lyssna på musik på hela helgen. Tiden och viljan finns inte alls. Jag har fullt upp, denna helg tillexempel med att besöka loppisar. Mina axlar är inte nöjda med mitt bokintresse då det har varit förfärligt tungt idag. Riktiga godbitar fick jag dock tag på, så som; Den oändliga historien av Michel Ende (så att jag kan lämna tillbaka mammas som jag har hållit gisslan i flera år), Roald Dahls svarta bok av tro det eller ej Roald Dahl, Fight Club av Chuck Palahniuk, Filth av Irvine Welsh, En förlorad värld av Evelyn Waugh, som skall bli stora sommarläsningen,  Peter Pan in Kensington Garden av J.M. Barrie, Ringarnas brödraskap av Tolkien, den nya fantastiska översättningen alltså, och andra finfina böcker. Och ingen kostade mer än 20 kronor!

Sedan i fredags är detta den första stunden jag har haft där jag varit själv och eremiten i mig har längtat efter det och velat grotta i böcker och bokbloggar och annat, men han har fått ge sig till tåls. Jag har storstädat och ordnat och nu skall lite middag planeras och lagas. Men senare kommer jag tillbaka.

Ni får hålla till godo med en söndagslåt så länge!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page