top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Stickade tröjor och kemikalier.

Jag tog mig i kragen i lördags och åkte på loppis när jag ändå vaknade tidigt av förkylningen. Och igår slutade jag jobbet klockan 11 så då passade jag på att åka till Sundbyberg för en runda innan jag åkte hem. Detta är vad jag kom hem med: 


På lördagen fann jag även tre ark Pippi Långstrump-bokmärken i originalutförande. Två glas som verkar som gjorda för milkshakes, rimliga 8 kr styck. Tre Iittala ljuslyktor i modellen Kivi, alla samma färg, men makalösa 5 kr styck. En söt kruka och en ny tekanna i emalj, en liten brevkniv med svenska lejonet på. Två vinyler, Manicken är ju så svängig och min Barbapappa-längtan blev så stor. Samt två jättefina muffins/pajbrickor med snäckmönster.


I går hittade jag två Iittala glas, alltid bra att ha. En pastaslev i rostfritt, en magisk stickad tröja till samlinge <3 Samt tre assietter till tekopparna från Gefle som jag fyndade för några veckor sedan.


Så här fina blev de tillsammans!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Och på Ica precis innan hemgång fann jag tulpaner på rea och köpte ett tjog, sen gjorde jag som Karoline lärt mig och nu står de och lyser upp vintern.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page