top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Sommarlovsplaner.


Sommarlovet står för dörren. Bara ventileringen kvar av denna termin och har jag förstått det rätt så är jag godkänd för det. Så vad ska jag göra sedan då? Jag har blivit antagen till tre sommarkurser, Harry Potter och två Vampyr, och jag är i valet och kvalet då jag inser att med all kurslitteratur blir det antagligen bara aktuellt att läsa en av dem, vilket känns som att det är Harry Potter som står som segrare där då jag i alla fall har all skönlitteratur att tillgå. Så det känns bra att få det på pränt. Harry Stannar, Vampyrerna får vänta en sommar.


Sedan kommer jag ju givetvis jobba en hel del, men inte varje eviga dag, och det ryktas om två veckors semester så det känns bra. Den ena vill jag spendera i norrland med mormor och den andra allra helst i Paris, måste bara få någon att följa med mig. De övriga lediga stunderna tänker jag spendera på en picknick filt i Norrtälje Socitetspark, dricka lemonad med sugrör och läsa en bok. Även denna sommar lovar jag mig själv att läsa En förlorad värld.


Annars har jag inte mycket planerat denna sommar än att vara hopplöst mycket lyckligare än förra, besöka Skansen minst en gång och rita massor. Vad ska ni göra i sommar?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page