top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Sommarlistan.

Gjorde denna lista förra sommaren också, minns inte var jag hittade den då, men i år blev jag påmind om den av Anna María.

Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with g3 preset
Processed with VSCOcam with m3 preset
IMG_9270

Hur ser dina planer ut?

Jag kommer bara ha sex dagar semester, eftersom jag är vikarie är det vad jag har hunnit spara ihop. Men jag kommer att bo i Stockholm, med en kvar till jobbet, och min huvudsakliga anställning är på 60 procent så det känns absolut överkomligt. Mina sex dagar kommer jag dock dela upp på två weekends och åtminstone spendera en av dem i Norrland. Dessutom ska jag med Ida och Kajsa till Helsingfors på sensommaren också.

Vad ska du göra på midsommar?

Jag har faktiskt inga planer alls! ÄN! Ida och Kajsa åker till Västkusten men jag kände att det blev lite för dyrt att följa med, samt är gärna i Stockholm i år ändå. Hade övervägt Norrland också men tar det senare 🙂

Vilken är din bästa sommarfrukost?

Kaffekaffekaffe. Nybakt bröd och mycket pålägg, och juice. Samma som alltid i princip. Pannkakor är fint också. Med jordgubbssås, så klart.

Bästa sommarlåten?

Har ju gjort en sommarlista där alla åretsfavoriter finns med, kolla!

Ska du åka på någon festival i sommar?

Oklart ännu, kan inte bestämma mig för WOW än, så himlade himlade dyrt, hade övervägt Popaganda men det krockar med Helsingfors, men något ska det väl kunna bli?

Vad vill du helst grilla?

ALLT! Okej inte allt. Men har slaviskt tittat på Masterchef Australien de senaste veckorna och just nu verkar all mat god. Men aubergine med vegansk ost, goa små rara potatisar i knytten med örter och smör, några schyssta spett för har precis hittat igen mina snygga som jag glömt att jag ens haft. Pizza! Eller det kanske inte är grilla, men det finns en pizzaugn på min nya uteplats! :O

Vad dricker du i sommar?

Tänkte säga allt här med men det stämmer ju inte riktigt. Men typ kall öl, bubbliga viner och isiga slushdrinkar? Allt med mycket pynt och sugrör helst! Och mängder av vatten såklart!

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?

Älskar shorts, ju kortare desto bättre tyvärr. Men också alla sorters hängselsaker – kjolar, byxor och shorts. Spetsblusar och allt möjligt folkloristiskt.

Vad ska du läsa i sommar?

Mycket! Ska försöka traggla mig igenom Astrid Lindgren-kursen fastän solen skiner, så mycket av henne, men förhoppningsvis annat rart också. Nya Harry Potter tillexempel!

Bästa badstället?

Jag har ingen aning! Jag är ju ny i stan! Så måste verkligen hitta ett kanoners, ett för dagsbad och ett för nattbad som är mitt bästa, har någon tips?

Vad vill du känna när semestern är slut?

Äsch, jag har ju bara sex dagar så att hoppas att känna mig utvilad är väl kanske att ta i? Men jag vill att hela sommaren ska vara som en enda lång eufori, och det kan den kanske bli.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page