top of page
  • Skribentens bildClara Kron

So many books, so little time.


memes.mugglenet.com_258_1369885268

Det var fruktansvärt länge sedan jag skrev, jag vet det. Så det blev som en oannonserad bloggpaus. Ofrivillig också, annars hade jag säkert annonserat ut det hela. Men jag hade hela tiden tanken om att jag skulle komma igen. Men medan praktiken var igång, som för övrigt var hur rolig som helst, så var det för tidiga mornar, för många pendlande timmar, så mycket skrivande om böcker på förlaget, att bloggen tyvärr fick bli lidande. Om det känns bättre så blev hemmet också det, och var i ständig oreda.


a9b4ee78ab71e650b3b7a447ab36a35c

Tack och och lov blev läsandet aldrig lidande i alla fall, mängder av böcker har jag läst som jag nu tänkte recensera ikapp. Praktiken tog ju slut igår. Och efter att papper skickats in och godkänts och registrerats så har jag alltså nu kandidatexamen från kulturvetarprogrammet, inriktning litteraturvetenskap; med fokus på barn- och ungdomslitteratur. Det känns verkligen helt sinnessjukt. Speciellt när jag tänker på alla andra kurser och skolor jag gick på samtidigt. Men allt är klart. Allt är godkänt. Märkligaste känslan på hur länge som helst.


641c064ef325062518e9c8741f703696

Nu väntar jag på nålar på att komma in på förlagsvetenskapen. Men antagningsbeskedet dröjer ju ända till juli. Kommer jag inte in blir det kanske lite mer litteraturvetenskap på avancerad nivå. Vi får se helt enkelt. Men just nu är det sommar. Och ingen anledning att oroa sig för det ännu. Jag har försökt hänga med och läsa bloggar under min egen bloggdvala, men bättre skall det bli. Och det känns så roligt att vara tillbaka. Hoppas ni inte har glömt mig bara!


09296831f575ec989d7900681dba81c4
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page