top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Smått och gott.

Jag mjukstartar julledigheten med några fina saker jag sparat på mig.


tumblr_m3z96xE2Hj1qlrcy3o1_500

Först ut är denna juvel. Så fort jag varit lite deppad, eller Kalle varit deppad eller min bror stressad eller när som helst egentligen, så har jag skickat eller tittat på denna bild. Hur hemskt det än är så är man i alla fall inte en överviktig dvärg giraffe. Och det spelar egentligen ingen roll huruvida bilden är oäkta eller inte. Jag och min bror fantiserade i säkert en timma eller två över sms om hur denna giraffe springer runt på savannen och snubblar på magen och har sig. Det kan vara det mest hjärtskärande på länge. Och det finaste också. Tyckte ni borde se den så ni också har ett säkert kort att titta på när julstressen kommer över er.


0149654003_1_0

Jag har länge funderat över att skaffa rymdleggings, vem vill inte ha en galax på benen menar jag? Men leggings å andra sidan är inte riktigt min grej. När jag egentligen skulle köpa julklappar här om dagen, och enbart julklappar med tanke på den rådande ekonomin, gick jag dock in på Monki och hittade urtjusiga småbyxor och en bh med rymdtryck och resonerade fram att jag måste väl också få julklapp? Så det fick jag. Och jag var hemskt duktig och köpte inte den matchande kimonon. Jag håller tummarna för att den kommer på mellandagsrean istället. De verkar inte finnas på deras internetshop ännu/längre tyvärr men kolla in butikerna om ni också vill vara sci-fi sexiga runt nyår.


0.35 när Bruce rullar fram och han ler. Fullständigt oslagbart. Julen är räddad och alla önskelistor är överstrukna med en 1986 års årgång Springsteen i levande livet. Det är sådant här jag skulle använda min kombinerade tidsteleparteringsmaskin till.


221169031670139486_kY3N9k9i_c

En tjusig bild av Edward Gorey, vet tyvärr inte vilken bok den är ifrån. Märkligt nog är jag mer intresserad av varför han har en värja, snarare än en bok som huvud.


tumblr_lt7xt3SeEQ1qa6mg5o1_500

Och sist men inte minst en julig vy över Mumindalens hav. Trollvinter må vara mörk och sorgsen ibland, men ändå en riktigt bra julbok. Annars finns den finfina julnovellen där alla vaknar med i Det osynliga barnet.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page