top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Söndagslänkar #3

Söndag och dags för lite länkkärlek igen, perfekta för att ligga kvar i sängen och läsa eller till en lång frukost.

3021327-poster-1280-addams-2

En väldigt liten – men väldigt fin – sakThe Addams Family, som sändes svartvitt på 60-talet, var mycket mer färggrant än en kan tänka sig. Speciellt när en tänker på de senare filmatiseringarna där allt går i en väldigt mörk och lila färgskala.

mars

NASA har tagit fram framtidsskildringar i posterformat. Som är fria att ladda ner och skriva ut i stort format! Alla är så himla fina och inspirerande, och en så himla gullig grej av NASA att göra.

wklecylyvguwp7r7hxfd

Tove Jansson finns nu på Spotify! Alltså, nästan alla hennes böcker, inlästa av henne själv! Lyssna på Kometen kommer – perfekt äventyrsbok för långsamma söndagar. (Provcitat för att övertyga tvivlare: ”Du sprang i från mig! Du lämnade mig kvar i farligheten!”)

Skärmavbild 2016-03-09 kl. 10.45.05

En av mina favorihemsidor just nu är Fontfabric där det finns en uppsjö av fina fonts, gratis att använda. Perfekta för mig i skolan just nu, och medan jag har hållit på med min grafiska profil till mig själv.

GUC0383

Guccis höstkollektion är en dröm. Läs mer om den och hur du kan inspireras av den utefter din budget hos Manrepeller. (En kanonsida överlag, för övrigt.)

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page