top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Rise Harry Potter Fans, Rise!


Idag är, för er som inte vet, internationella Harry Potter dagen. Ett underbart påfund om ni frågar mig. Men nu vill jag bara lyfta en sak med er, kära systrar och bröder. Hur är det möjligt att ha sådan obenad otur som jag? Harry Potter-dagen idag. Check. Star Wars-dagen den 4e maj. Check. Min födelsedag och internationella Fothälsodagen imorgon? Check… Jag kan omöjligen tänka mig en sämre högtid att ha på sin födelsedag. Hur som helst. Idag är den rediga uppsatsskrivar dagen, vilket möjligen kommer innefatta imorgon med. Så sådär värst mycket tid för bloggande blir det inte, då uppsatsen skall in på söndag, jag skall hinna fylla år, jobba och ha kalas och allt möjligt annat. Så håll nu tummarna för mig, förhoppningsvis blir jag klar idag!

#harrypotter #starwars

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page