top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Rastlöshetens utelivsguide vecka fyrtiofyra

I dag är en sådan där klossdag av tusen saker att göra, så jag har varit vaken sedan sju. Och då snöade det! Blev mycket till mig. Men guiden får bli fort och geschwind då det finns tusen saker kvar att göra innan dagen är till ända. Tur att ShitKid har släppt en ny låt som tar oss igenom dagen. Toppar&Dalar har förresten två spelningar denna vecka! Både i kväll och på fredag. Vi har skaffat mattor till vinylspelarna och klistermärken att klottra med. Och ni vet väl att vi har Instagram?


KLUBB

31/10 Indie Tuesdays: Toppar&Dalar – Laika. Vi spelar i kväll! Kom, kom, kom, det blir allt kul på vinyl! 3/11 Halloween Pop – Slakthuset. Indiepop + halloween, vad mer kan en begära? 3/11 Indiefridays – Debaser. De håller igång som vanligt, fredag = kall öl & bra musik.

KONSERT

3–4/11 Fritz’s Corner 20 år! – Kägelbanan. Avslutnings- och födelsedagsfest i dagarna två för Fritz’s corner. SÅ många bra band spelar, tillexempel redan nämnda ShitKid, men också Bring med the fucking riot … man. 3/11 F!-stival – Färgfabriken. Feministiskt initiativ håller festival för att välkomna det kommande valåret. Det hålls tal av bland annat fantastiska Lisa Palm, det blir livemusik och kareoke och även denna kväll kommer Toppar&Dalar att dj:a. 3/11 Lines – Södra teatern. Min bästa vän Fredrik och hans band Lines tar över Södran och håller konsert.

KULTUR

1/11 Ordkonst söker bidrag. Tidningen Ordkost söker textbidrag på temat magi, skicka in och bli publicerad! 1/11 50-talet nu och då med Emma Sundh – Nordiska museet. Fina Emma Sundh håller föredrag om 50-talet på Stockholms finaste museum. 3/11 Stor vintagerensning! – Good old vintage. Av bilderna i eventet att döma känns det som att det kan finnas så många guldkorn här.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page