top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Rastlöshetens mini-utelivsguide vecka trettioett

Vecka 31 är här (hur fort gick det inte innan det blev augusti?!) och för Stockholm innebär det Pride, en superviktig vecka, såklart, och full med saker att göra. I denna utelivsguide kommer jag dock inte foka på Pridesaker att göra, men kan tipsa om Prides egen hemsida, samt att så gott som alla bra klubbar firar på ett eller annat sätt. Som Trädgårn, Laika, Södra teatern, Debaser och Morfar Ginko.

Fem andra saker jag tycker en kan också roa sig med denna vecka är däremot detta:

1/8–3/8 Rocky Horror Picture Show Audience Participation – Biograf Zita. Precis som i Fame kan en se på jordens bästa musikal, vara utklädd och delta. Biljetterna verkar slutsålda, men om en raggar lite i eventet kan en nog få tag på någon.

2/8 Bittersweet – Bar Brooklyn. Indie/postpunkklubb veckans lillördag är verkligen aldrig fel.

4/8 Indie Fridays – Debaser. Denna vecka kör garageland och jag skulle tippa på att det blir lika svettigt och glatt som vanligt.

5/8 Loppis – Karlaplan. Denna var ett par gånger förra året också, och en gång i våras. Tycker den är litet ojämn, men en gång fann jag riktigt fina saker där.

5/8 Neil Young by El Madrigal – Lasse i parken. Jag har inte hört just detta band innan, men Neil Young är ju the bomb och Lasse i parken ett svinmysigt ställe. Bådar gott!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page