top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Rastlöshetens mini-utelivsguide vecka trettio

Sista dagarna i Norrland pågår! Men på torsdag kommer jag hem, och går raka vägen från stationen till Söders hjärta för att DJ:a resten av kvällen. Med denna utelivsguide förutspår jag att hela veckan kommer bli kalas, speciellt till tonerna av Lykke Lis nya singel, en cover av klassikern Unchained Melody. Och vill en ha mer tips på grejor att göra så finns alltid dateguiden och uteserveringsguiden.


27/7 Indiebaluns – Söders hjärta. Veckan börjar numer på torsdag med att Toppar & dalar spelar där. Vi lovar indie, punk och smäktande soul. Samt, givetvis, stora öl med handtag. Det är nämligen den bästa sorten.

28/7–30/7 Putte i parken – Kungsträdgården. Gratisfestival med goa band som tillexempel The Sounds och Kristian Anttila.

29/7 Hybris sommarfest #2 – Vintervikens trädgård. Skivbolaget Hybris bjuder till fest i mysiga vinterviken, och band som Wy och Echo Ladies spelar.

29/7 Högsommarindie – Laika. Jag, Annika och Amanda spelar igen, hurra! Kom till Laika och dansa till indieklassiker! Det kommer bli högljutt, svettigt och trångt, och jag lovar att spela minst en Ebba Grön och Katthems Jag blir bara kär i fula minst en gång.

29/7 Lazy Slime Fest – Skå Festplats. Annat, lite rivigare, skivbolag har också fest. Shitkid spelar och hade jag inte spelat själv hade detta varit givet.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page