top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Rastlöshetens mini-utelivsguide vecka tjugonio


Jag är egentligen i Norrland, i exakt den där lilla stugan och regnet öser just nu ner över mig. Sedan jag kom hit i söndags har jag hunnit sova allt för mycket, gått på loppis där jag fyndade tre vinyler; en Rolling Stones och två Bruce Springsteen, lagat rabarberchutney och lasagne, köpt två kassar böcker på biblioteket och i kväll skall jag introducera mor min för tv-serien Ebba och Didrik som jag fyndat på dvd för en tia. Och i morgon kommer älskade Karoline hit! Vi skall åka på loppisrunda, pussa på Kosmo, förhoppningsvis bada och ha översovning med skräckfilm. Tänk så rart att vi bara bor en knapp timma ifrån varandra övern här uppe. Men alla har det säkert inte lika fint som jag, så för er kommer en utelivsguide ändå. Fem fina saker ni kan hitta på i veckan.

20/7  Riot Disco STHLM – Bar Brooklyn

21/7 Indie Fridays: DJs Panda 2.0 & Popklubb – Debaser

22/7 Dagsfest: A Better Than Good Time – Bleck

22/7 Popaganda på Parkteatern

22/7 Night Train To Nowhere – Hemlig plats

Och sist men inte minst, vill en se hur fint det är här uppe, så finns ju Trästocksfestivalen i helgen, hett tips! Tillexempel spelar band som Säkert!, Johan Arijoki, INVSN, Slow Gold, Avantgardet, Dolce och The Tarantula Waltz. Mycket bra, och prisvärt, då festivalen är helt gratis!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page