top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Rastlöshetens mini-utelivsguide vecka 26.

Glad midsommar! Hoppas helgen er var fin, min var kalasbra! Tänkte visa hur tjusig min folkisdirndl var i morgon, men tills dess kan vi se på ett par ting som händer denna sommarvecka. Själv ska jag på alla födelsedagskalas i helgen men tänkte även hinna med några spridda indieklubbar, och kanske Elton John på Grönan. Detta är topp fem vad jag tycker en kan gör denna vecka:

  1. 2/7 Elton John på Gröna Lund. När en legend som detta kommer på besök är det så gott som obligatorisk närvaro, ifall det inte dödsregnar kommer jag därför ta båten över.

  2. 28/6 Josefin Öhrn + The Liberation/Tussilago på Trädgården. Trädgårdens livesessions är himla fin ändå, och alltid glatt att få en helkväll, tre band och bra uteställe för bara 100 slantar.

  3. 1/7 Natten #42 – Nobelberget. Natten har ju skött sig för gräsligt de senaste gångerna, med skyhöga priser, monumentala köer och noll personal i barerna. Men nu är det sommar och kanske går det lite smidigare då, tryckaremusiken är ju oöverträfflig.

  4. 30/6 Indie fridays premiär – Debaser. Så glatt, stora förhoppningar för detta. Från och med denna fredag blir det indie på Debaser på fredagar. Denna första gång spelar alla sommarens DJ:s dessutom lite huller om buller.

  5. 1/7 Common People: Hylla Manchester – Bar Brooklyn. Britpopklubb som kör med fyra liveakter och håller till i den del av Debaser som faktiskt har uteservering, mycket bra när värmeböljan slår till.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page