top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Q var ett O med en liten svans.


Q är ju en rysligt lurig bokstav med dagens användning av det och därför lyckades jag bara skramla ihop tre böcker och två av dem kan som mest halvt godkännas men i alla fall, det är bättre än ingenting.

Varför är det så ont om Q av Hasse Alfredsson, säger väl det mesta tycker jag. Nej men det är en underbar bok och det finns någonstans en fantastisk inläsning av den också, hittade inte den men jag hittade dock detta.

Quidditch genom tiderna av Kennilworthy Whisp (J.K. Rowling), det bästa med denna bok, förutom hur mycket man får nörda ned sig i sporten är givetvis klottret från Hogwarts elever.

Don Quixote av Miguel Cervantes, ujujuj denna läste jag när jag läste Litteraturvetenskap I, men det var så hemskt många böcker då så i ärlighetens namn vet jag inte vad jag skall säga om den.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page