top of page
  • Skribentens bildClara Kron

”Poetry is no place for a heart that’s a whore, and I’m young & I’m strIgår såg jag ut såhär när jag kom hem till mina föräldrar. Jag hade varit på Falling Whistles event på Boqerian, Julia Frey och Erik Hassle spelade. Missade dock den senare för hade lovat mig själv att åka hem 23.05. Är så trött nu för tiden. Eventet var väl roligt. Men en äckligt full kille försökte klappa och ta på mig på bussen dit så utgångsläget var väl inte optimalt.

OBS! Möjligt spoilande Fargo-bild kommer härnäst! OBS!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Trots fattigfebruari kunde jag inte låta bli att slå till på de psykadeliska trosorna från Monki. Blommor med ögon känns ju a och o. Nya kläder är ju egentligen ingenting jag lägger pengar på direkt, men ett par småbyxor då och då skall väl gå bra.


Häromdagen gick jag också till tobakshandeln för att hämta ut flera bokpaket, jag hade vunnit från ett förlag och fick hemskickat från det förlag jag jobbar med. Passade på att köpa lite surt smågodis, vilket en inte är bortskämd med längre.

I helgen är också min moster här på besök och med sig har hon tre stringhyllor till mig som hon fyndat för 100 kr styck på loppis i Norrland, och pappa har hittat ett större antal också till mig. Så snart kanske jag kan börja bygga upp en hel vägg och byta ut de mörka, instängande Billy-hyllorna jag har nu. Ser så mycket fram emot det. Måste bara hinna katalogisera klart dem först, medan de står i samma ordning.

Vad händer med er just nu? Vad tänker ni på och så?

Citat härifrån.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page