• Clara Kron

Planer för helgen.

Eftersom jag som sagt känner mig lite hängig så blir det en festfri helg för mig. Däremot är jag ju inte dundersjuk, så vissa saker tänkte jag ta mig för ändå. Det här tillexempel:

f6cbaa05f68c139e6e2badd4a645cf97

<3 Kolla på Gilmore Girls. Jag började om häromvecken när det visade sig att det skall komma en helt ny säsong. Har inte tittat på säkert tio år och förstår äntligen alla populärkulturella och sexuella referenser som jag inte ens visste att jag missade sist. Har kommit till mitten av säsong 2 och är helt fast.

<3 Våga mig ut i solskenet (om det blir något) och gå på loppis, hoppas på fynd.

<3 Om ork finnes bära ner vinterkläder i källaren och upp lite vårigare.

<3 Fixa lite mer med mitt frilansande, dubbelkolla att hemsidan känns helt okej, lägga upp den på Linkedin, Facebook och Instagram, skriva ett frilansbrev och börja höra av mig till förlag och liknande. Samt söka ett par heltidstjänster som ligger ute.


<3 Lyssna på Jonathan Johanssons skiva En hand i himlen som jag har beställt på vinyl.

<3 Komma ikapp med min läsning, fick pausa en hel del på grund av ett stort seminarium, men det var i torsdags så nu är allt som det ska igen.

<3 På söndag kommer en kvinna för att kolla på min lägenhet, håller tummarna för att hon gillar, i så fall ska vi se oss om för ett triangelbyte.

<3 Försöka ta någon lite proffsigare bild av mig själv att ha till jobbsammanhang. Svårt.

Vad ska ni ha för er?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla