top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Onsdagslista!

Hittade denna hos Emma i går, då hette den tisdagslistan, men potato potato, ni vet. Ny dag, samma lista.

Skärmavbild 2017-04-11 kl. 20.56.14

Tre saker du älskar: Enligt mitt senaste Facebookevent i alla fall öl och mackor, men böcker, musik och alla goa gäris i mitt liv också!

När grät du senast? Hos tandläkarn i går. Mängder. Okult som satan. Och sen lite hemma också, men av samma anledning för jag pratade med mamma om det.

17858283_10154191262701853_1223362119_o.jpg

Vad skrattade du åt senast? Annikas come back till en kille på Tinder.

Har du en bra hårdag? Har extremt sällan dagar jag tänker att jag har en dålig hårdag, så säger ja.

5531267277_5eea720ffc_o

Säg något fint du funderar på? Jag har precis läst detta inlägg, så jag funderar på små, små dockhus och om det kanske skulle vara dags att göra ett eget.

Ditt livsmål? Skriva en bok, släppa en skiva, hava ett hus!

Beskriv rummet du är i? Jag är i mitt enda rum, det är ljust, mycket grejor och mycket växter, ganska stökigt men ska försöka ordna det innan det blir dag på riktigt.

Var vill du vara om sex år? Vetente? Då är jag snart 34 … Det känns orimligt. Lite rimligare att vara 33 i Paris kanske? Eller i det där huset. Eller på ett kvällsdopp i en Norrländsk älv. Vi tar något sådant.

4842_851cfd8e1a-73402-3-big

En sak du önskar dig? Detta ska jag blogga om snart, pga fyller år om 21 dagar. Men shortlist, svarta utsvängda jeans, träskor och Popagandabiljetter.

Det senaste du åt? Dricker kaffe! Soppa i går.

Hur blir din sommar i år? Fri från pendling, vilket är som en dröm. I övrigt solig, med ett par veckor i Västerbotten, mycket parkhäng och frilanskontor ute. Kanske någon resa och sedan avsluta hela sommaren med Popaganda i september. Magiskt sommar ska det bli.

Skärmavbild 2017-04-12 kl. 08.27.55.png

Vad gjorde du för exakt fem månader sedan? Den 12 november var det snö upp till tänderna i Stockholm, jag tittade på Victoria och The Crown och lyssnade på Leonard Cohen som just hade gått bort. Och bloggade så här.

Kan du bjuda på en teaser inför kommande blogginlägg? Jaa, dels ska jag ju blogga om önskelistan, om kurser en kan söka senast den 18, om helgliv och om bilderböcker.

Vad är viktigt i ett förhållande? Att en är snäll mot varandra, respekterar varandras åsikter, hjälps åt och att båda tar sig tid.

Vad är viktiga egenskaper hos en partner? Jag gillar snälla, roliga människor som varken är snåla eller griniga. Uppskattar också bullriga killar och när de fattar hur rolig jag är, vilket är makalöst sällan ändå.

861c9a888719292dd179a908c9b0175e

Vem kysste du senast? Minns inte? Men det känns som att det utdelades en bunt kompispussar i helgen som var. Annars kan jag avslöja att jag drömde att jag var ihop med, och således hånglade med, Jackson Avery ganska nyligen. Så himla ocoolt, ja.

Har du något onödigt du gör? Skjuter upp saker, köper hem mer bröd än jag äter upp, samma med jäst. Låter bli att diska tills alla skedar och gafflar är slut.

17670821_10154165242531853_762957132_o

Vad är det sämsta med denna vecka? Alltså, jag vågar mig på att säga ingenting? Vädret kanske är lite osäkert, men i övrigt ska jag bara ha en fantastiskt rolig vecka med massa pop, påsk, gemenskap och sådant härligt. Sämsta kanske var tandläkaretiden i går och att det är lite för osäkert väder för att våga plantera ut alla mina sticklingar än.

Vad ska du göra i höst? Jag har ingen aning, så roligt! Men kommer söka lite kurser som vanligt, sugen på lite klassisk konstvetenskap nu. Skaffa fler frilansuppdrag, hitta en skog med svamp och leva livet.

Vad har du i ditt kylskåp? Typ detta: veganskt margarin för bakning och mackor, Astrid och apornas hårdost, havremjölk, havregrädde, jäst, saft, apelsinjuice, buljongtärningar, en tub chilipasta, dijonsenap, sockerlag, citronjuice, potatis, morötter, stjälkselleri, purjolök, sallad, gurka, aubergine, zucchini, champinjoner, olika sylter, gelé, hummus, hemgjord majonäs, soja yoghurt, rödbetor, och mer saker i glasburk jag inte för mitt liv kan minnas vad det är. Kylen ska dock städas i dag så det löser sig!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page