top of page
  • Skribentens bildClara Kron

On melancholy hill.

Idag har jag jobbat så länge, och sedan planerat för morgondagen, då jag äntligen får en dags semester. Sedan blir det jobb resten av helgen men på måndag blir det en hel veckas ledigt, som, som sagt, kommer att spenderas i Norrland. Jag hoppas att jag kommer att hinna skriva några inlägg och tidsinställa innan det, men vi får se hur det blir på söndag kväll. Kanske stupar jag bara i säng efter denna galna vecka. Men, i morgon, midsommarafton, hoppas jag att ni har en underbar dag, med blommor i håret och snappsvisor i halsen. Idag sommarbloggar jag förresten om sommarläsning på Fiktiviteters fina blogg, det kan man läsa hära.

Och vill man lyssna på något så fint att hjärtat värker klickar man på videon nedan.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page