top of page
  • Skribentens bildClara Kron

”Och jag dansade när jag var tolv, och jag var högt över varje golv.”

Jag ligger långt efter i mitt bloggande, men vi hoppar tillbaka ett par helger, till ett Göteborg som kokade av sommarvärme och Håkanfeber.


Jag och Ida bilade ner med mina föräldrar och min svägerska på fredagen efter jobbet. Vi höll på att gå av av värmen i bilen, men efter vi kommit fram fick vi dricka öl på ute servering så ingen längre nöd. Morgonen där på började vi dagen med att handla massa frukost. Vi sov över hos Idas pappa tillsammans med hennes extrasyster Amanda och Amandas pojkvän August.


Frukosten åt vi på balkongen, solen sken och mimosorna var kalla.


Efter frukosten fick jag äntligen plinka lite på ett piano! <3

13335365_10154008678451928_380079344_n

Sedan piffade vi oss, jag tog en prickig klänning och matroshätta!


Ida var också fin i en egen hätta, och August var hättlös men glad ändå.


Sedan gick vi ut och åkte till Slottsskogen, här ville Ida att jag skulle fota henne så att det inte verkade som att hon var på semester själv.


Vi drack Pripps och mådde som kungar.


Och sedan mötte vi upp Fredrik och Niklas. Så många fester vi varit på med dessa två. När vi alla var 17/18 hade de Norrtäljes röjigaste band och efterfesterna tog aldrig slut.


Sen var det äntligen dags, Ida, jag och Amanda lyckades få något form av armband så vi hamnade ganska långt fram. Spelningen var så klart fantastisk, tårarna rann nästan konstant och det var så otroligt fint att få stå är med sin bästa vän och se Håkan ännu en gång, första gången måste ha varit säkert 13 år sedan minst.


Sen gick vi till Yaki Da och jag spanade på Jonas Lundqvist som dj:ade medan Ida blev stoppad av varenda Göteborgare hon någonsin träffat förr.


Och sen som kronan på verket drämmer Jonas av Vissa nätter på en kareoke mick, hurra!


Trots att vi sagt att vi skulle hålla i oss efter förra årets TV-framträdande, så blev vi vimmelfotade i alla fall, nåja. Ganska söta.


På söndagen mötte jag upp mamma, pappa, farbror och kusin och vi kollade på Palmhuset och pappa var så här gullig i solen. Han och mamma hade också sett konserten och var nöjda, men sen var det dags att åka hem.


Jag tog en kvick dusch och åkte hem till Simon, det var ju röd dag därefter. Där spelade vi piratspel, drack glögg, Tindrade åt varandra och ljög. Mycket fint. Även fast jag var sur på Thåström som just hade spelat med Håkan på söndagens konsert.


Sen blev det ledig måndag! Verkligen världens längsta helg detta. Ida och Kajsa kom över från andra sidan Söder och vi åt frukost i min nya lägenhet <3


Och eftersom solen sken kokade vi en till kanna kaffe och satte oss på balkongen. Världens bästa helg var sedan till ända.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page