top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Nyfikentoppen, vecka 2.

Ännu ett nytt begrepp får numera bli Nyfikentoppen, tre böcker som presenteras under veckan som jag inte har läst ännu men som jag vill läsa och är nyfiken. Fördelsvis böcker jag inte har talat om ännu.


1. Across the universe av Beth Revis. Ungdoms sci-fi med dystopidragningar som jag verkligen har fått på hjärnan nu. Var inne och skrotade på biblioteket idag men tyvärr hade de inte den, får väl vänta till min födelsedag och önska mig den då. Inte helt illa det heller dock för då har fortsättningen A million suns kommit ut. Men maj känns tyvärr väldigt långt bort nu…


The Circus av Dominique Jando, verkar vara helt fantastisk men priset är verkligen inte billigt heller. Den är dock gigantisk med sina 544 sidor alla berikade med underbara bilder från cirkusens glasålder.


A sky full of kindness av Rob Ryan som gör de mest fantastiska bilderna genom att klippa ut bilderna. Jag har länge velat ha This is for you men inte tagit mig för men nu när denna också finns känns de båda som givna födelsedagsönskningar de med.

#acrosstheuniverse #dominiquejando #robryan

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page