top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Nya badrumsfavoriter.

Det har varit vinter och kallt i ett halv liv nu. Så i paket och via internet har glittrande, väldoftande saker hittat hem till mig för att få mig att tänka på annat och att bli lite mjukare, lite snällare, lite mindre torr och lite finare. Vi tittar.


Kajsa kom och bodde hos mig i ett par dagar och jag fick en försenad julklapp som var perfekt. En shower gel och en lipscrub, båda från Lush. Egentligen är jag en sådan där hemsk människa som 1, inte skrubbar läpparna, 2, använder tvål eller badskum för att tvätta mig. Jag är mycket lenare och luktar som en rosenträdgård nu. Det är fint.


Jag bestämde mig för att pröva det här med ebay också. Det visade sig vara en fantastisk och säkert etiskt osäker fälla. Även därifrån kom en lipscrub, denna från Tony Moly som inte är ätbar som den från Lush, utan snarare känns som goddoftande Idominsalva men med scrub. Eyelinern är min nya favvo, makalösa sex kronor kostade den! Och förrådet med ögonfransar behövde fyllas på så 120 individuella fick flytta hem, tre sådana per öga och det är fest.


Jag beställde också något för mig helt nytt. Sheet masks. Också från Tony Moly. Från och med nu min absolut snällaste grej att göra mot mig själv när allt känns lite stressigt, grått och motigt, på med en sheet mask och ett serieavsnitt och andas ut i 40 minuter. Ca 110 kr för 11 stycken, så en billig lyx dessutom.


Och från Apoeta har jag beställt ricinolja som jag nu kammar i ögonfransar, ögonbryn och hår för att få allt att växa som Rapunzels hår.

Har ni några tips på grejor jag borde pröva för att ta mig igenom vintern?

#TonyMoly #Ricinolja #Lush #Ebayhaul #RoseJam

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page